muuta.

Tallin omistajan saa kiinni sähköpostilla, mutta yleisiä kommentteja varten on myös vieraskirja. Parhaiten omistajaan saa kiinni ao. sähköpostilla.
radical.
vieraskirja
Stud Caruson yleinen sähköposti

tekijänoikeus.

Kaikki tämän virtuaalitallin sivuilta löytyvä materiaali on luvallista. Ulkoasun on suunnitellut ja toteuttanut EHH. Otsikon kuvat ovat ottaneet M. Le Bel, JWF ja Zuzule Buranova sekä pohjapiirrustuksien toteuttaja on buzz. Kaikki esittelytekstit jne. ovat radical.in omaa kirjoitusta. Virtuaalitallin äänestysnappi ja muu grafiikka on radical.in luomaa.

Tämä on virtuaalitalli, joka ei oikeasti ole olemassa. Kaikki hevoset on itse keksitty, joten kaikki on omaa mielikuvistustani.

linkkilista.

Shreed
Kelmin ponitalli
Reeyah Ponies
Krofnock Ranch
Omerta
Virtuaalitalli Dei
Yanblad
Nonehood
Painswick Ponies
Maimo
Belvine
Sherodvim
Stud Monument
Champ' Ponies
Grimshaw
Damion Shetlands
Virtuaalinen nf yhdistys
Virtuaaliset Ratsuponit

vanhat ulkoasut.

Ensimmäinen ulkoasu - Todella yksinkertainen, mutta nätti. Suunnitellut buzz, toteuttaja oli EHH.
Toinen ulkoasu - Yksinkertaisen ruskea, hieman tummempi. Suunnittelija ja toteuttaja oli EHH.
Kolmas ulkoasu - Melko yksinkertainen, kesäinen ulkoasu. "Palikkalinkit", jotka vaihtuvat. Suunnittelija ja toteuttaja EHH.
Neljäs ulkoasu - Talvinen ulkoasu. Vaihtuvat linkit. Suunnittelija ja toteuttaja EHH.
Viides ulkoasu - Kesäinen ulkoasu, linkit vaihtuvat kun laittaa hiiren päälle. Suunnittelija ja toteuttaja EHH.
Kuudes ulkoasu - Puna-beige ulkoasu, jossa palikkalinkit. Suunnittelija ja toteuttaja EHH.

arvostelut.

(Kolmas ulkoasu)
 Stud Caruson ulkoasu on yksi kauneimmista ja persoonallisimmista mitä olen ikinä nähnyt! Ulkoasu on paitsi toimiva ja asiallinen myös hyvin suloinen ja kesäinen. Tallista saa todella positiivisen kuvan. Etsimänsä löytää ja copyright-merkinnät ovat asianmukaiset. Etusivun teksti on toki mukava, mutta hieman massaa, jotain persoonallisempaa olisi voinut keksiä.

Tallin esittely on laadukas ja kuvat elävöittävät tekstiä todella hienosti. Esittely on yksi parhaista koskaan lukemistani, koska se on sopivan pituinen, realistinen ja ennekaikkea virheetöntä hyvää suomenkieltä. Teksti antaa tallista ja kirjoittajastaan asiallisen ja kaikinpuolin positiivisen kuvan.

Hevosia tallilla on melko paljon, mutta on ilahduttavaa, että Stud Carusosta löytyy usean eri rodun edustajia. Kaikenkaikkiaan "hevoset" - sivu on selkeä ja asiallinen, ei kovin persoonallinen, mutta kokonaisuutena toimiva. Hevosten omat sivut ovat mahtava ja niihin on kaikesta päätellen panostettu 110 prosenttisesti! Kaikkien luonteet ja sukuselvitykset ovat pitkiä ja hevosten kisakalenteritkin ovat pitkiä. Myös kuvien eteen on selkeästi nähty vaivaa.

Toiminta on aktiivista ja pääpainotus on hienosti esillä. Varsat on myyty hyviin koteihin ja toimintaan on panostettu mm. tekemällä sivuista selkeät ja helppokäyttöiset. Ostaisin enemmmän kuin mielelläni kasvatin Stud Carusosta!

Linkkilista ja vanhat ulkoasut olivat ehdotonta pliussaa, samoin kuin tarkat copyright - merkinnät. Tallista jäi positiivinen mielikuva ja aion vierailla paikassa vielä uudestaan. Suosittelisin kaikki tutustumaan talliin! Realistiselta tuntuisessa paikassa tunnelma rauhallinen ja arvokas. Talli jäi erittäin hyvin mieleen.
Arvosana: 9+

Arvostelijana: Juli@ - kiitos!
© EHH. -- M. LEBEL, JWF, ZUZANA BURANOVA